rozsylay gezaSzomorú szívvel tájékoztatjuk a fotós barátokat, ismerősöket, hogy Rozsylay Géza ES-MAFOSZ, E-MAFOSZ/s) életének 96. évében, rövid betegség után, elhunyt.

Bővebben: Elhunyt Rozsylay Géza

Bazsó ImreMély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 75. évében március 2-án elhunyt Bazsó Imre, Csokonai-díjas fotóművész, a MAFOSZ Szolgálati Kiválósága, a Márvány Fotóműhely alapító tagja, és Tiszteletbeli elnöke.  2012-ig a Fotóműhely vezetője volt.

Búcsúztatása a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben, 2016. március 9-én, 11 órakor lesz.

Bővebben: Elhunyt Bazsó Imre, Csokonai-díjas fotóművész

Szomorúan értesítjük fotóstársainkat, hogy októberben elhunyt Mezei Katalin.  

Kati nem csak a Variation Fotóklub tagja volt, hanem 2004 és 2012 között a MAFOSZ felügyelőbizottságának tagja is, és e minőségében, hatalmas szakmai tudásával és precizitásával sokat segített szövetségünknek.
Temetése 2015. november 13-án 12 órakor lesz a kelenföldi Szent Gellért Plébánia urnatemetőjében (XI. Keveháza utca).

Emlékét kegyelettel őrizzük.

LaffertonMély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. Lafferton László életének 74. évében örökre megpihent. Hamvaitól 2015. június 13-án búcsúztak szűk családi körben.
Lafferton László 1999-től volt tagja a Jászkun Fotóklubnak, 2002–2003-ban a klub vezetője is volt. Sok kedves emlék köt össze bennünket kedves barátunkkal és volt kollégánkkal.
Emlékét megőrizzük.

Jászkun Fotóklub

 


 

STéglás Béla zomorúan tájékoztatunk, hogy kedves fotós kollégánk, Téglás Béla tragikus hirtelenséggel, életének 63. évében, f.év ápr. 30-án elhunyt.

Béla, 1999 óta volt a Jászkun fotóklub tagja és lelkesen, aktívan részt vett a fotóklub munkájában. Nem lehetett olyan dolgot kérni tőle, amit a klub művészi munkája érdekében meg ne tett volna, hiszen ez volt az egyik legfontosabb dolog az életében. Aktivitása és a fotózás iránti elkötelezettsége – esetenkénti kritikus hangvétele hiányozni fog a közösségünknek.

Temetése és búcsúztatása 2015. május 22-én volt Szolnokon, a Kőrösi úti temetőben.

A Jászkun Fotóklub vezetősége