A Mafosz új honlapján nagyobb teret szentelünk a tagszervezeteknek. Ezért – valamint a napi munka és levelezés elősegítése miatt – kérjük, hogy a tagszervezetek nyilatkozzanak adataiknak a Mafosz honlapján való nyilvánosságra hozataláról.

Ehhez egy adatlapot állítottunk össze. Az adatlapon kérjük az alkotócsoport nevét, rövid leírást az alkotócsoportról (alakulása, elért eredményei stb.), alakulásának idejét, a taglétszámot, a szervezeti formát, az alkotócsoport vezetőjének és egy kapcsolattartó személy elérhetőségeit, az alkotócsoport honlapcímét, logóját, postacímét, programjainak helyét és időpontját. Valamint, hogy az adatok nyilvánosságra hozatalához, és a Mafosz nyilvántartásába vételéhez, az adatokat tárolásához hozzájárul. Emellett egy kötelezettségvállalást, hogy az adatok változása esetén értesítést küldenek az adatok aktualizálásáról.

Az adatlap innen letölthető. Kérjük, az adatlapot számítógéppel töltsék ki, és a .doc állományt mielőbb küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, a kinyomtatott és aláírt adatlapot a Mafosz, 2051 Biatorbágy, Jókai u. 12. ideiglenes levelezési címére.

A Fotósélet hírlevelet csak az adatlap alapján készülő nyilvántartás szerinti a tagszervezeteknek (vezetőjének és egy kapcsolattartónak) fogjuk hetente megküldeni, akik tagjaiknak továbbíthatják. (Emellett a pártoló tagok kapják meg e-mailben a hírlevelet.)
Kérem a még nem nyilatkozott tagszervezetek minél gyorsabb válaszát.

 

Ugyanez a kérdőív szolgál az új, belépni szándékozó alkotócsoportok belépési nyilatkozatához is.

Köszönettel:

Horváth Imre
elnök

 

Az Alkotócsoportok listájában az Adatlapot eddig megküldők szerepelnek. Az Alkotócsoport nevére kattintva további részleteket olvashatnak. A fejléc ablakában területi besorolás szerinti csoportbontásban is szemlélhetők az alkotócsoportok, illetve a keresést is alkalmazhatják. Az alkotócsoportok vezetői további csak a regisztrált felhasználóknak szóló informácókat is találhatnak az oldalon.