TothZsuzsannaSzomorú szívvel osztom meg a hírt, hogy Fotókörünk alapítója, Tóth Zsuzsanna december 17-én, életének 78. évében elhunyt.
A Siklósi Fotókör facebook oldalán megosztottuk a hírt:

Kedves Zsuzsa!
Szomorú szívvel búcsúzunk Tőled. Köszönjük, hogy évtizedeken át dokumentáltad Siklós helytörténetileg jelentős eseményeit, és egyik lelke voltál a Fotókörnek. Bár sokszor kimerítő volt számodra a kiállítások építése, Te mindig jöttél, mert a siklósi vár termeinek falán látni siklósi fotósok munkáit neked mindig igazi ünnepet jelentett. Köszönjük, hogy voltál nekünk!
Emlékedet megőrizzük!
a Siklósi Fotókör tagjai

Tóth Zsuzsanna 1981-ben végzett szakkörvezetői tanfolyamot. 1982-től 26 éven keresztül részt vett a MAFOSZ egyhetes táboraiban. Országosan és Siklóson kb. 70 közös tárlaton vett részt. Megszervezte és 2016-ig vezette a Siklósi Fotókört.

19 önálló kiállítása volt: Siklóson 5, Salgótarjánban 1, Székesfehérvárott 2, Kaposvárott 1, Bogádmindszenten 2, Vajszlón 1, Sellyén 2, Pécsett 2, Tésenfa-Bőközön 1, Beremenden 2.

Állandó kiállítása van: a Siklósi Kórházban, a Siklósi Gyógyszertár Rendelőintézetében, a Batthyány Kázmér Általános Iskola rajztermében és Bogádmindszenten.

Kiállításai címei: Csak szép, Ma is csak szép, Szép képek, Virágok világa, Magyarország gyönyörű, Siklósi képek, Az én Ormánságom, 50 év 70 kép.