A tagszervezetek vezetői és küldettei itt érhetik el a 2014. március 22-ei közgyűlés anyagait. Az Elnökség a közgyűlés délelőttjén még ülésezik, javaslatait a közgyűlésen ismertetem.

A Jelölő és Szavazatszámláló Bizottság elkészítette a Választási szabályzat módosítását, melyet az elnökség elfogadott, közgyűlés elé terjesszük.

Az elnökségi ülésen tárgyaltuk az Év fotográfusa, alkotócsoportja szabályzatokat, az elnökség által megbízott kitüntetési, kiállítási, etikai bizottságok vezetőivel egyeztettem, egyszerűsített variációit olvashatjátok, a még eldöntendő kérdések pirossal jelölve. A szabályzat csak a mellékelt exel táblákkal együtt teljes, azt is nyissátok meg, próbáljátok ki.

Az elnökségi ülésen tárgyaltuk a Fotóművészeti minősítések szabályzatát, az elnökség által megbízott kitüntetési, kiállítási, etikai bizottságok vezetőivel egyeztettem, kompromisszumos megoldását olvashatjátok, a még eldöntendő kérdések pirossal jelölve.

Az elnökségi ülésen tárgyaltuk a Pályázati és kiállítási szabályzatot, az elnökség által megbízott kitüntetési, kiállítási, etikai bizottságok vezetőivel egyeztettem, a változásokat a Kiállítási Bizottság vezetője átvezette. A változások pirossal jelölve.

Fotóklikkel való együttműködés kötését jóváhagyta az elnökség, a MAFOSZ Szalon pályázatánál már igénybe vehetjük a pályázati, zsűrizési rendszerüket.

Az etikai bizottság vezetőjét kértem fel, s vállalta, hogy a Ptk. változásainak figyelembe vételével áttekinti alapszabályunkat. A változtatásra javasolt részek pirossal jelölve.

 

Közgyűlési meghívó 2014

 

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége 2013. évi tevékenységéről szóló rövid beszámoló

Budapesti alelnök beszámolója

2013. évi költségvetési beszámoló

A MAFOSZ 2013. évi pénzügyi nyilvántartásainak ellenőrzése

Az Év Fotográfusa szabályzat és az értékelőtáblázata

Az Év Alkotócsoportja szabályzat és az értékeléshez az Önértékelő táblázat, klubrészletező és az alkotók részletező táblázata

MAFOSZ fotóművészeti minősítések szabályzata

Választási szabályzat

Pályázati és kiállítási szabályzat és melléklete

A MAFOSZ angol neve

Fotóklikk bemutatkozása együttműködési megállapodás megkötéséhez

2014. évi munkaterv

2014. évi költségvetési terv

Alapszabály