EMF EMF logoA Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége a korábbi nagysikerű pályázatai nyomán 2024-ben újra tervezi, hogy meghirdeti, az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázatot. A pályázat nyilvános, arra minden magyar állampolgár vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhet.

ÉMFborito

Kategóriák között szerepel: Portré és zsáner, Szoció, Sport, Természet, Tájkép, Városkép és épületfotó, Felülnézet,  valamint Magyarság kategória. Részletes pályázati kiírást hamarosan közzétesszük. Tervezett időpontja: 2024. július 15-étől
(Olvassák el a 2023. évi segédletet is, hogy egyérteműbbek lehessenek a kiírásban tömören megfogalmazott feltételek!)
Pályázati segédlet – Gyakran ismételt kérdések

Bővebben:  Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa 2024

EMF EMF logo2023. augusztus 26-án mintegy százhúsz résztvevője volt a MAFOSZ Magyar Fotográfia Napi rendezvényének. Itt adtuk át az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázat díjait. A díjazott fotók kiállítása megtekinthető a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ galériájában (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.), meghosszabbítva 2023. szeptember 7-éig. A vetített fotók alkotói egy-egy most megjelent albumot vehettek át, aki nem tudott jelen lenni, egyeztetés után (06-30-9652462) a kiállítás helyszínén átveheti. Ugyanígy átvehetők a Szalon át nem vett díjai, az Év Fotográfusa, Év Fotóművészeti Alkotócsoportja díjak, valamint az A-MAFOSZ diplomák.

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa kiállítás meghosszabbítva

MAFOSZ Magyar mfnFotográfia Napi ünnepsége 2023. augusztus 26-án, szombaton du. 15 órakor a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központban lesz.
EMF2023 cimlapA rendezvényen négy díjátadót tartunk:
1. Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa 2023 fotóművészeti pályázat vetítettképes díjátadója, a kategóriák díjazott fotói és a fődíjas képek kiállítása és könyvbemutató (Támogató: Kulturális és Innovációs Minisztérium)
2. XL. MAFOSZ Szalon vetítettképes díjátadója és a 40 év összefoglalója
3. MAFOSZ Év Fotográfusa és MAFOSZ Év Fotóművészeti Alkotócsoportja cím átadása
Minden érintettet és a fotózás barátait szeretettel várjuk a magyar fotográfia ünnepségén.

 

A kiállítás megtekinthető augusztus 25. és szeptember 2. között hétköznapokon 9-től 20, szombaton 8-tól 12 óráig, illetve a rendezvényekhez igazodóan.

Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ – Faluház Galéria, 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.

EMF logoA Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége 2022–2023 fordulóján újra meghirdette, az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázatot. A pályázat nyilvános volt, arra minden magyar vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhetett nyolc kategóriában. A pályázatra 184-en regisztráltak, ebből 136-an töltöttek fel képet. Összesen 2809 kép érkezett, érvényes 2802 kép.

A pályázatok elbírálására különböző hazai és külföldi fotográfiai szervezetek elismert képviselőit kértük fel.

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa 2023

EMF EMF logo

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége a korábbi nagysikerű pályázata nyomán 2022–2023 fordulóján újra meghirdeti, az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázatot. A 2023. elején induló pályázat nyilvános, arra minden magyar állampolgár vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhet a MAFOSZ fotópályázati honlapján.

ÉMFborito

Magyarország területén készült vagy Magyarországgal, a magyarsággal összeköthető képekkel lehet pályázni. Kategóriák között szerepel: Színes és Monokróm kötetlen, Portré és zsáner, Szoció, Sport, Természet, Táj- és városkép, valamint Magyarság kategória. (Nem támogatottak a kategóriatévesztő képek!)
Képfeltöltés: Meghosszabbítva 2023. március 5. éjfélig

Pályázati kiírás (Olvassák el a segédletet is, hogy egyérteműbbek lehessenek a kiírásban tömören megfogalmazott feltételek!)
Pályázati segédlet – Gyakran ismételt kérdések

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázat

nov kiallitas meghivoA Munkácsy Mihály Művelődési Ház és a MAFOSZ szeretettel meghívja Önt, kedves családját és barátait A LEGJOBBAK: válogatás az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotópályázat díjazott alkotásaiból című fotókiállításának megnyitójára. Időpont: 2022. november 18. péntek, 18 óra. Helyszín: Munkácsy Galéria, Törökbálint. A kiállítás megtekinthető: december 6-ig. Cím: Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83.

Bővebben: ÉMF – A legjobbak 

EMF Remete meghivo colorAz Év Magyar Fotója–Év Magyar Fotósa pályázat harmadkiállítása
Gyergyóremetén, 2019. szeptember 22-én, vasárnap 10.30-kor,
 a Községháza tanácstermében

Köszöntőt mond Laczkó-Albert Elemér, Gyergyóremete polgármestere
és Horváth Imre, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke

A tárlat egy hónapig látogatható

emf00 2019. május 15-én a Balassi Intézet impozáns kiállítótermében a Dalinda énekegyüttes énekével kezdődött az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa pályázat megnyitója, díjátadója. Fabó Katalin, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének alelnöke köszöntötte a pályázatra nevezőket, a zsűri tagjait, a pályázat létrejöttében segítőket éppúgy, mint az érdeklődőket.

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa díjátadó

{gallery lightbox=boxplus lightbox:thumbs=outside}EMF/2019/exh{/gallery}

AZ Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa kiállítás