Lezárult a képfeltöltés.

EMF-EMF logoA 2018. szilveszterén indult pályázat nyilvános, arra minden magyar vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhet a MAFOSZ fotópályázati oldalántíz kategóriában: kötetlen Színes és Monokróm, Portré és zsáner, Sport, Természet, Akt, Sajtófotó, Szociofotó, Táj- és városkép, Magyarság.

A pályázathoz a fotográfiában elismert neves szakemberekből álló zsűrit kérünk fel. A független zsűri a pályázók által beküldött képeket anonim módon bírálja. A rendező a zsűrizés eredményét teljes részletességgel nyilvánosságra hozza. A zsűrizés kétfordulós.

A pályázat fő díját, az Év Magyar Fotósa címet a legkiemelkedőbb kollekciót beküldő egyéni pályázó nyeri el. Az Év Magyar Fotója díjat az egyes kategóriákban győztes fotók közül választja ki a zsűri. A pályázat nyertesei jelentős pénzdíjazásban részesülnek.

Az egyes kategóriákban az első három helyezett alkotást díjazzuk. Különdíjakat a pályázat támogatói ajánlják fel, melyhez továbbra is várjuk a szponzorokat. (A kiállítás megnyitásáig a pályázat támogatóinak köre folyamatosan bővül.)

A pályázat anyagából minőségi művészi nyomatok előállítása a cél, a kiállításhoz a pályázat rangjához méltó reprezentatív kiállítási lehetőséget keresünk. A kiállítás anyagából egy igényes katalógust, fotóművészeti albumot jelentetünk meg.

A pályázat kiírása!