honlapFrissítésre kerültek a MAFOSZ weboldalának működtető szoftverei. A megjelenés kisebb változásai részben a lap frissítése, egészben a böngészőelőzmények törlése után jelenik meg.
A bejelentkezéshez az eddigi felhasználónevek és jelszavak érvényesek.
Jelszó megváltoztatásához az eddigi jelszóval kell belépni, az Alkotócsoportok menü Adatmódosítás almenüjében lehet módosítani!

Belépve, vannak olyan tartalmak, melyeket csak a regisztrált felhasználók (azaz klubvezetők) láthatnak. (A telefonszámot, e-mail címet csak tagszervezetek vezetői látják bejelentkezés után.)
Ilyen most az egyes tagszervezetek elérései: http://www.mafosz.hu/alkotocsoportok.html .
Az Alkotócsoportok menü Adatmódosítás almenüjében van mód módosítani az adatokat is. A Bemutatkozás szövege max. 1500 karakter hosszú lehet (a kitöltéshez a mező a jobb alsó sarkánál átméretezhető). A klub logója max. 300×300 pixel legyen, mindenképpen négyzet alakú, jpg vagy gif formátumú.
Töltsék ki a Kapcsolattartó mezőket is, hiszen a vezető akadályoztatása esetén szükség van másik elérhetőségre. Lényeges adatok változtatását (pl. vezetőváltás, elérhetőség stb.), kérem megküldeni az Adatlapon a MAFOSZ vezetőségének is: http://www.mafosz.hu/alkotocsoportok/adatlap.html

Bővebb információ: http://mafosz.hu/mafosz.html
A megadott elérhetőség(ek)re küldjük a híreket. Kérjük a továbbítását minden alkalommal a klub tagjainak!
Üdvözlettel
MAFOSZ