MM-fejA részletes pályázati kiírás, Szabályzat elérhetősége: a https://mmapp.hu/fotopalyazat aloldalon.

A fotópályázatot a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége szakmailag támogatja.

A fotópályázat 2019. augusztus 29-én 9 órától 2019. szeptember 30. 23 óra 59 percig tart. Ezen időszak alatt lehet érvényesen pályázatot benyújtani. A beküldött pályázatokat szakmai zsűri értékeli és bírálja el 2019. október 16-ig.

A fotópályázatra várt fotóművészeti alkotások témái:
1. Szabadidő-utazás 2. Emberek 3. Természet

A pályázatként benyújtani kívánt fotókat JPG kiterjesztésű fileformátumban kell feltölteni a https://mmapp.hu/fotopalyazat/index_2019.php elérhető pályázati űrlap segítségével sRGB színmódban. A Fotópályázatra beküldhető fotó hosszabbik oldala minimum 2500 pixel, maximum pedig 5000 pixel lehet. A fotó fájlnevét ékezet nélkül kell megadni az alábbi minta alapján: Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg (pl. Toth_Peter_Darvak_a_vetesen.jpg).

A pályázatokat a szervező által felkért, a fotózás gyakorlatában jártas hazai, neves szakemberek bírálják el (Mekli Zoltán, Neményi Márton, Horváth Imre).

Díjazás – A zsűri a meghirdetett témánként választja ki az első három helyezettet, akik az alábbi díjazásban részesülnek:
Fődíjak:
1. helyezett díja: 1 db fényképezőgép és/vagy1 db objektív (választható márkák: NIKON, CANON, SONY, PANASONIC, OLYMPUS) vásárlására jogosító kupon 150 000 Ft összértékben, kategóriánként
2. helyezett díja: 1 db fényképezőgép és/vagy1 db objektív(választható márkák: NIKON, CANON, SONY, PANASONIC, OLYMPUS) vásárlására jogosító kupon 100 000 Ft összértékben, kategóriánként
3. helyezett díja: 1 db fényképezőgép és/vagy1 db objektív (választható márkák: NIKON, CANON, SONY, PANASONIC, OLYMPUS) vásárlására jogosító kupon 50 000 Ft összértékben, kategóriánként.
A Nyertesek a díjakat és a különdíjat Media Markt áruházban beváltható egyedi MEDIAMARKT KUPON formájában kapják meg.
Különdíj: A zsűri által 2019.10.16-ig kiválasztott legjobb 50 képet a Szervező saját Facebook oldalán szavazásra bocsátja és a szavazók között 3 x 10 000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát sorsol ki. A legtöbb szavazatot kapott kép közönségdíjat nyer, mely50 000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya. (A közönségszavazásban nem vesz részt a 9 díjazott (3 kategória, első 3 helyezett) egyik képe sem, függetlenül attól, hogy a kép helyezést ért el vagy az a díjazott egy másik kategóriába benyújtott képe. Amennyiben a Pályázó több kategóriában is pályaművet nyújt be, a közönség szavazásba csak a legmagasabb pontszámot elért pályaműve kerül be. 

A fotópályázat 2019. augusztus 29-én 9 órától 2019. szeptember 30. napjának 23 óra 59 percig tart. Ezen időszak alatt lehet érvényesen pályázatot benyújtani. A beküldött pályázatokat szakmai zsűri értékeli és bírálja el 2019. október 16-ig. A nyertesek névsora 2019. október 28-án kerül feltüntetésre a www.mediamarkt.huhonlapon, valamint a szervező telefonon tájékoztatja a díjazottakat. Facebook közönségszavazás 2019. október 17-től 2019. október 24-ig tart. A közönségszavazás részletes szabályait a szavazáshoz kapcsolódó játékszabályzat tartalmazza.

A részletes pályázati kiírás, Szabályzat elérhetősége: a   https://mmapp.hu/fotopalyazat aloldalon.