KissAÉletének 89. évében elhunyt Kiss András, nagy tiszteletben álló, ismert kecskeméti fotóművész. Kiss András első kiállítása 1954-ben nyílt, az utolsó pedig a születésnapján két hete, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A számtalan fényképész-díj és elismerés birtokosaként tért örök nyugalomra - (Vincze József fotója Kiss András utolsó, a születésnapján néhány hete nyílt kiállításán készült az Iparkamarában.)

További részletek


Balázs 1500Szomorú szívvel tudatom a kedves fotóstársakkal, hogy Bartal Balázs (EFIAP, A-MAFOSZ) klubtársunk, 2019. október 26-án itt hagyott bennünket.
Balázs a Zalaegerszegi Fotóklub meghatározó tagja volt. Nem csak szakmailag, de emberileg is kiemelkedő egyéniség volt! Végtelen precizitása, kitartása és segítőkészsége gyakran átsegített bennünket a holtpontokon. Kedvencéből, a portré és emberábrázolásból, többször tartott oktatást a klubban. Lelkesített bennünket, ha elfáradtunk, és biztatott, ha csüggedtünk. Gyakorlatilag Ő volt a klub művészeti vezetője.
Távozása pótolhatatlan veszteség a családnak, barátoknak és a klubtagoknak. A 2019. október 28-án a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban nyílt kiállításunkat az Ő emlékének ajánljuk.

Zsirai Károly elnök
Zalaegerszegi Fotóklub