logoA járványhelyzet csillapodásával, hamarosan megtarthatjuk idei közgyűlésünket, amelyre hívom a tagszervezetek küldötteit szavazati joggal és a szövetség tisztségviselőit tanácskozási joggal.

A járványhelyzet miatt kérem, hogy a tagszervezetek olyan küldötteket delegáljanak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Az idei évben a küldöttek megválasztásához nem követelmény az alkotócsoport választása, elegendő az elnök írásos meghatalmazása, melyet a szavazati jog gyakorlása érdekében át kell adni a közgyűlési regisztráció során. A szavazati jog gyakorlásának másik fontos feltétele, a 2020. évi tagdíj rendezettsége. Azokat a tagszervezeteket, amelyek a közgyűlés kezdetéig a 2020-as évet nem rendezték, az alapszabály értelmében töröljük a tagnévsorból, s csak vendég státuszt adhatunk küldöttjének.

A közgyűlés időpontja: 2021. július 10. szombat 9 óra 30.

Határozatképtelenség esetén változatlan helyszínen és változatlan napirenddel, ismételten összehívom a közgyűlést – ezzel az értesítővel - és ismét meghívom a tagszervezetek küldötteit - 2021. július 10. 10 óra, az alapszabály VIII/1.pontja alapján. Ebben az időpontban, a megjelentek létszámára való tekintet nélkül határozatképes lesz a közgyűlés, mindazokban a napirendi pontokban, amelyek a jelen meghívóban szerepelnek.

Helyszín: Csili Művelődési Központ, 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.
(Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Boráros térről induló 23-as busszal Pesterzsébet, Baross utca megállóig. Leszállás után kicsit kell előre menni a Baross utcáig, és jobbra a Baross utcán az első kereszteződés után innen van a bejárata. A Boráros tér a 4–6-os, vagy a 2-es villamossal elérhető. A Keletiből a 24-es villamossal a MÜPÁ-ig, ott átszállni a 23-as buszra, vagy az S25-ös vonattal Pesterzsébetig, s onnan gyalog.)

A küldötteknek szóló közgyűlési anyagokat folyamatosan töltjük fel a honlapunkraoldalra, illetve megküldjük a tagszervezeteknek.